Ідея для сніданку. Молода картопля по-португальськи у гірчичній заправці

Цікавий варіант приготування пікантної картоплі із гірчицею, яка не залишить вас байдужими. Це дуже просто та смачно! Свіжу зелень можна додати в гірчичний соус або прикрасити картоплю нею після приготування. Страва дуже ефектна при подачі, її гідно оцінять і на святковому столі, пише Дніпровська панорама

Інгредієнти:

  • Картопля – 700-800 г 
  • Сир твердий – 50 г 
  • Олія – 50 мл 
  • Гірчиця – 2 ч. л.
  • Перець свіжомелений – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Зелень свіжа – за смаком 

картопля

Приготування

Підготуйте усі необхідні інгредієнти. Картоплю заздалегідь відваріть у підсоленій воді.


Поки вариться картопля, підготуйте соус. Ретельно збийте вилкою олію та гірчицю. Додайте сіль та перець за смаком.

Сир натріть на великій тертці. Гарячу варену картоплю придавіть товкачем.

Перекладіть картоплю на деко і полийте соусом. Поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.

Потім посипте сиром та потримайте в духовці ще 5 хвилин. Картопля готова. Посипте свіжою зеленню та подавайте до столу. Смачного!

картопля

Нагадаємо, раніше ми писали: Стабільні ціни на овочі у Дніпрі - ненадовго: наскільки все подорожчає у 2023 році (Відео)