Ідеї блакитного манікюру на літо 2023. Фото

Ідеальний колір для літа, що асоціюється з легкістю та безтурботністю - світло-блакитний. Його можна використовувати не лише в гардеробі, а й у дизайні нігтів. Блакитний манікюр є абсолютно універсальним. Він підходить для роботи в офісі, відпочинку на пляжі та навіть для урочистих випадків, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на Медіа новини.

Небесно-блакитний френч із квітковими акцентами

Цей біло-блакитний дизайн нігтів виглядає неймовірно витончено та вишукано. Класичний французький манікюр ідеально поєднується із квітковими візерунками. Ви можете додати трохи делікатного блиску до цього манікюру, щоб зробити його ефектнішим.

манікюр

Блакитне омбре + білий глітер

Спробуйте додати білий глітер до класичного омбре у блакитному кольорі. Ви отримаєте повітряний та ніжний манікюр, який освіжить образ завдяки крижаній палітрі.

манікюр

Золоті акценти у вигляді листя

Цей природний і водночас розкішний дизайн стане чудовим вибором для теплої пори року. Золота поталь надає йому шляхетності, а акуратні білі малюнки у вигляді листя – витонченості.

манікюр

Френч із металізованими смужками

М’який блакитний колір чудово поєднується зі сріблом. Ця комбінація надає нігтям елегантного вигляду, а вертикальна лінія в середині візуально подовжує їх.

манікюр

Хвилясті французькі кінчики

Світло-блакитні хвилі на нюдовому фоні – це кумедна та модна версія класичного французького манікюру, яка ідеально підійде для пляжного відпочинку, походу на вечірку та повсякденному житті. Ви в будь-якому випадку почуватиметеся в центрі уваги.

манікюр

Квадратні пастельно-блакитні нігті із чорними малюнками

Срібні блискітки та чорні ботанічні малюнки роблять цей манікюр модним та ефектним, а м’який відтінок блакитного додає мрійливості. Такий нейл-арт привнесе стилю та яскравих барв у повсякденне життя.

манікюр

Двоколірний френч

Цей манікюр – ідеальний спосіб додати трохи яскравості в дизайн нігтів, зберігши їх класичний і елегантний вигляд. Поєднання білого та світло-блакитного – це безпрограшний варіант, а похилий френч надає нігтям родзинки. Цей чудовий манікюр, безумовно, додасть вишуканості вашому образу.

манікюр

Нюдові нігті з блакитними та білими хвилями

Хвилясті візерунки на нігтях здатні додати яскравий штрих до будь-якого образу. Цей нейл-арт ідеально підходить для того, щоб показати свій веселий характер, але виглядати стильно і вишукано.

манікюр

Мармуровий манікюр

Ви не помилитеся, вибравши цей чудовий мармуровий манікюр. Ніжно-блакитний та білий – фантастична колірна комбінація для дизайну нігтів, який буде доречний для будь-якого літнього дозвілля – пляжної вечірки, прогулянки містом, пікніка на природі.

манікюр

Блакитний френч + градієнт зі срібними акцентами

Французькі кінчики надають нігтям стильного та вишуканого вигляду, а градієнт із сріблястими акцентами робить нейл-арт більш оригінальним, ефектним та сучасним.

манікюр

Нагадаємо, раніше ми писали: Відмінна закрутка на зиму: приготуємо пасту з болгарського перцю