Ілля тільки одружився, у нього народився син. Під Пологами у бою загинув водій батальйону з Дніпропетровщини

 У бою за Україну у тимчасово окупованій Запорізькій області біля населеного пункту Приютне загинув військовий з Кривого Рогу Ілля Марчук. Він був водієм механізованого батальйону. Про це повідомляє пресслужба «АрселорМіттал Кривий Ріг», передає Дніпровська панорама.

Недавно одружився, у подружжя народився первісток

Воїн брав участь у звільненні Запорізької області, де й трагічно обірвалося його життя. Чоловікові не було й 30 років. Ілля Марчук не так давно одруження з коханою дівчиною, у них з’явився первісток.

До війни Ілля Марчук працював водієм навантажувача автотранспортного управління транспортного департаменту. 

На початку року чоловік став на захист України. Був водієм механізованого відділення механізованого батальйону. У серпні загинув під час контрнаступу у Пологівському районі.

Колеги добрим словом згадують Іллю

Колеги згадують, що Ілля завжди був спокійним, старанним хлопцем, до роботи ставився сумлінно, був відповідальний, дбайливий, уважний.

Свою роботу Ілля намагався зробити якнайкраще, — згадує Андрій Гришенков, начальник автоколони № 5 АТУ. — А після зміни поспішав до своєї родини. Він нещодавно одружився, у пари народилася дитина.

Крім того, Ілля ще й знаходив час допомагати своїм рідним по господарству, адже жив за містом. Про таких людей говорять — справжній господар. Цього року йому виповнилося лише 29 років. Здавалося б, усе життя попереду, але війна все перекреслила. До лав захисників України Ілля приєднався з січня цього року.

Ми підтримували з ним тісний зв’язок, допомагали чим могли. Важко усвідомлювати, що Ілля загинув. Це непоправна втрата для всього нашого колективу.

Ілля працював у нас водієм навантажувача, – говорить начальник автоколони №5 АТУ Андрій Гришенков. – Можу сказати про нього тільки добрі слова. До роботи він ставився дуже відповідально, було видно, що мати справу з автотехнікою – це його справжнє покликання. Якщо виникала потреба, міг і ремонтом зайнятися, мав, як то кажуть, хист і до такої роботи. Дуже шкода, що війна забирає таких працьовитих молодих людей, яким би ще жити та жити». 

Нагадаємо, раніше ми писали

Йому було лише 36. На фронті загинув снайпер з Дніпропетровщини