Ілля тільки одружився, у нього народився син. Під Пологами у бою загинув водій батальйону з Дніпропетровщини

 У бою за Україну у тимчасово окупованій Запорізькій області біля населеного пункту Приютне загинув військовий з Кривого Рогу Ілля Марчук. Він був водієм механізованого батальйону. Про це повідомляє пресслужба «АрселорМіттал Кривий Ріг», передає Дніпровська панорама.

Недавно одружився, у подружжя народився первісток

Воїн брав участь у звільненні Запорізької області, де й трагічно обірвалося його життя. Чоловікові не було й 30 років. Ілля Марчук не так давно одруження з коханою дівчиною, у них з’явився первісток.

До війни Ілля Марчук працював водієм навантажувача автотранспортного управління транспортного департаменту. 

На початку року чоловік став на захист України. Був водієм механізованого відділення механізованого батальйону. У серпні загинув під час контрнаступу у Пологівському районі.

У Пологівському районі загинув боєць

Колеги добрим словом згадують Іллю

Колеги згадують, що Ілля завжди був спокійним, старанним хлопцем, до роботи ставився сумлінно, був відповідальний, дбайливий, уважний.

Свою роботу Ілля намагався зробити якнайкраще, — згадує Андрій Гришенков, начальник автоколони № 5 АТУ. — А після зміни поспішав до своєї родини. Він нещодавно одружився, у пари народилася дитина.

Крім того, Ілля ще й знаходив час допомагати своїм рідним по господарству, адже жив за містом. Про таких людей говорять — справжній господар. Цього року йому виповнилося лише 29 років. Здавалося б, усе життя попереду, але війна все перекреслила. До лав захисників України Ілля приєднався з січня цього року.

Ми підтримували з ним тісний зв’язок, допомагали чим могли. Важко усвідомлювати, що Ілля загинув. Це непоправна втрата для всього нашого колективу.

Ілля працював у нас водієм навантажувача, – говорить начальник автоколони №5 АТУ Андрій Гришенков. – Можу сказати про нього тільки добрі слова. До роботи він ставився дуже відповідально, було видно, що мати справу з автотехнікою – це його справжнє покликання. Якщо виникала потреба, міг і ремонтом зайнятися, мав, як то кажуть, хист і до такої роботи. Дуже шкода, що війна забирає таких працьовитих молодих людей, яким би ще жити та жити». 

Нагадаємо, раніше ми писали

Йому було лише 36. На фронті загинув снайпер з Дніпропетровщини