Як рятувальники Дніпра та області визволяли з полону негоди (Фото/Відео)

Рятувальники Дніпропетровщини ліквідують наслідки шквального вітру в районах, де вирувала негода. 

У тих районах, де 22 березня відбулося ускладнення погодних умов у вигляді сильного шквального вітру, надзвичайники Дніпропетровської області здійснюють всі заходи щодо розпилювання і прибирання повалених дерев.

де

Загалом на проведення аварійно-рятувальних робіт надзвичайники виїжджали у місті Дніпро та Кам’янське, а також у Магдалинівському, Жовтоводському, Петропавлівському, Солонянському, Софіївському, Павлоградському, Марганецькому районах для прибирання повалених вітром дерев з проїжджих частин автошляхів та пішохідних доріжок.

https://www.youtube.com/watch?v=njEfnokXZmg

А саме, до Служби порятунку «101» о 17:45, надійшло повідомлення, що в Магдалинівському районі, біля села Шевського, на проїжджій частині дороги знаходяться повалені дерева. Станом на 19:20 дерева було розпилено та прибрано з дороги.

О 18:07 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в місті Кам’янське в Заводському районі, на вулиці Магнітогорська впало дерево на 5-ти поверховий будинок.

До надання допомоги населенню було направлено 7-му державну пожежно-рятувальну частину. Ліквідовано наслідки негоди о 18:55.

Рятувальниками здійснено розпил дерева. На даний час, за тією ж адресою, рятувальники надають допомогу комунальній службі, а саме, здійснюють освітлення місця події.

О 18:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в місті Жовті Води повалене дерево знаходиться на проїжджій частині та легковому автомобілі.

Для надання допомоги направлено 39-ту державну пожежно-рятувальну частину. Ліквідовано наслідки негоди о 19:40.

О 19:30 надійшло повідомлення, що у місті Новомосковськ, на вулиці Гетьманська дерево повалене дерево знаходиться на легковому автомобілі. Рятувальники розпиляли та прибрали дерево з автівки.

О 20:57 до Служби порятунку «101»надійшло повідомлення, що у місті Дніпро в Шевченківському районі, на Європейській площі  повалене дерево знаходиться на двох легкових автомобілях. Рятувальниками здійснено розпил дерева.

хх

3 рази залучалися надзвичайники міста Дніпра. А саме, в Амур Нижньодніпровському, Центральному та Новокодацькому районах.

Рятувальниками здійснені всі заходи по розпилюванню та прибиранню дерев з проїжджих частин доріг. Постраждалих та травмованих немає.

Загалом, станом на 20:00 до Служби порятунку Дніпропетровщини надійшло 14 повідомлень падіння дерев внаслідок сильного шквального вітру.

ззх

Шановні громадяни!

У період оголошення штормового попередження, ДСНС Дніпропетровщини наполегливо радить Вам дотримуватися правил безпеки під час перебування на вулиці.

Слідкуйте за тим де ви перебуваєте, адже дерева, стовпи, білборди та малі архітектурні форми у разі сильних поривів вітру можуть завдати шкоди вашому життю та здоров’ю.

Дбайте про свою безпеку!

ллд Напомним, ранее мы писали Первый гром и молния в Днепре (Фото/Видео)  В Днепре на ул. Гончара упало дерево: движение парализовано  Под Днепром дождь, ветер и забросало градом  Легенды советского кино: Днепр на кадрах фильма «Абитуриентка» (Фото) 
Подписывайтесь на нашу страницу в Facebook. Подписывайтесь на наш канал в Telegram.