Його футбольну естафету продовжать сини. У боях за Україну загинув спортсмен та зірка футзалу із Дніпропетровщини Андрій Петренко

25 квітня стало відомо, що у боях за Україну загинув спортсмен та зірка футзалу із селища Покровське на Дніпропетровщині Андрій Петренко. Йому був 41 рік. Про сумну звістку повідомив його тренер Олександр Юзик, передає Дніпровська панорама.

Дуже сумна сьогодні звістка прийшла з передової. Захищаючи нашу Україну від російської нечисті героїчно загинув наш друг, наш капітан команди, душа колективу-Андрій Петренко. Боже, як могло так статися, чому не зберіг сина для батьків, люблячого батька для родини, чудову людину, справжнього патріота нашої України, чому? – написав тренер Андрія.

У мирний час Андрій активно займався спортом та виступав за низку відомих команд області з футзалу. 
 
За словами тренера, Андрій мав звання КМС (кандидата майстра спорту). Грав за “Титан-Зорю” з Покровського, “Будівел” і “Фінек” з Дніпра. Став чемпіоном Всесвітніх Студентських ігор з міні-футболу, чемпіоном України серед ВНЗ, чемпіоном всеукраїнської універсіади з футзалу в складі “Фінек”. 
 
Відомо, що в 2015 році він закінчив свою кар’єру гравця. 
 
У Героя залишилися дружина та двоє неповнолітніх синів – Макар та Микита. 

Редакція Дніпровської панорами висловлює щирі співчуття рідним і близьким Героя.