Його трудовий стаж складає понад 64 роки. 100-річний ювілей святкує Георгій Бень з Дніпропетровщини

На Дніпропетровщині у Кривому Розі 100-річний ювілей святкує учасник бойових дій в роки Другої Світової війни Георгій Григорович Бень. Про це повідомляє Дніпровська порадниця.

Георгій Григорович народився в селі Веселі Терни Криворізького району Дніпропетровської області.

20 червня 1941 року після закінчення Веселотернівської десятирічної школи став свідком початку Другої Світової війни.

сто років1

Призваний до служби у піхоті, він успішно закінчив офіцерське училище за чотири місяці та взяв участь у визволенні України від нацистської окупації. Зустрівши перемогу у Польщі, він служив ще майже рік.

Після служби Георгій вирішив розвивати свої здібності у сільському господарстві. Закінчивши навчання в Дніпропетровському сільськогосподарському інституті, працював головним агрономом управління сільського господарства у Сімферополі Чоловік проявив велику ефективність протягом семи років.

У 1956 році Георгій переїхав до Кривого Рогу, де віддав понад 45 років свого життя науковій та педагогічній діяльності. Працюючи на кафедрі ботаніки Криворізького державного педагогічного інституту, він обіймав різні посади, включаючи викладача, доцента та завідувача кафедри.

Після завершення академічної кар'єри, Георгій Григорович продовжив дарувати свої знання учням Криворізької загальноосвітньої школи №7 та Криворізької школи-інтернату №1 як викладач біології та валеології.

Загальний трудовий стаж Георгія Григоровича складає понад 64 роки. Він вдівець, має сина, трьох онуків та дві правнучки.

Нагадаємо, раніше ми писали

Нарівні з чоловіками носила шпали: мешканка Дніпропетровщини  відсвяткувала 100-річний ювілей