Його життя свідчить про справжність, мужність, людяність. Дніпропетровщина втратила захисника Артема Журавля

Сумна звістка надійшла до Кам'янської міської громади. 7 серпня на Херсонщині під час виконання бойового завдання загинув молодший сержант Журавель Артем Віталійович, повідомляє Дніпровська панорама.

Артем Журавель народився 19 травня 1988 року в Дніпродзержинську. У 2003 році закінчив 9 класів середньої загальноосвітньої школи №23, у 2007 році - Дніпродзержинський індустріальний технікум. Працював на ДМК. З 2017 по 2021 рік перебував на контракті у Збройних Силах України. Був учасником АТО. Нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня. У перший день повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Української Держави.

У нього залишилися мати, дві сестри та кохана дівчина.

загинув Журавель

Таких як він на війні, ми лише бачили у фільмах, читали у книжках, чули історії та легенди. На що здатен справжній чоловік, воїн, Герой? На те аби не боячись смерті захистити народ і Батьківщину. А якщо Герой не боїться смерті, він не боїться нічого. Він має єдину мету - захистити людей, зберегти їхні життя, вигнати і перемогти ворога. Його високі нагороди свідчать про його відзначену мужність в битвах. Його життя свідчить про справжність, мужність, людяність. Про те, що нам є за що і кого боротись. Про те, що ми маємо це робити аби продовжити його справу, в памʼять про нього. Бо твій завтрішній день настане завдяки цьому достойному сину України, якого під своїм серцем виносила і виховала єдина рідна мати!
Герої не вмираю! Вони живуть в наших серцях! - написав настоятель Козацької церкви Пресвятої Покрови ПЦУ Феодосій Алісов.

Поховали воїна 25 серпня у Кам'янському.

Редакція Дніпровської панорами висловлює щирі співчуття родині полеглого захисника.

Раніше ми писали: Без обстрілів, але з тривогами. Як минула ніч у Дніпрі та області