Йому назавжди буде 33 роки. У бою Геройськи загинув боєць з Дніпропетровщини

Війна продовжує приносити горе та біль. На жаль, до нас знову надходять трагічні звістки з фронту. З невимовним болем повідомляємо, що 7 січня 2023 року в м. Соледар Бахмутського району Донецької області, обороняючи кордони рідної країни, захищаючи її незалежність загинув  Д Хмара Євгеній Петрович. Він мешканець міста Покров Дніпропетровської області, повідомляє Дніпровська панорама.

Народився Євгеній 16 липня 1989 року в с. Нечаївка. Навчався в Данилівській школі, а повну загальну освіту здобув у Братській середній школі. Він був добрим сином і братом, гарним товаришем, добрим, люблячим вірним чоловіком, прекрасним батьком. Його всі запам’ятають завжди усміхненим, спокійним, завжди готовим прийти всім на допомогу.

Євгеній завжди був відданим патріотом України. За час проходження війської служби завжди досконало виконував свої обов’язки, був надійним бойовим товаришем та незламним воїном, ніколи не пасував перед труднощами, залишався вірним військовій присязі. Навіть після поранення повернувся на фронт та продовжував боротися. Та, на жаль, життя нашого захисника обірвалося у віці 33 роки…

Прощання з Євгенієм відбудеться в смт Тернувате, де він проживав з родиною.

Покровська громада та усі земляки висловлюють щирі співчуття рідним та близьким полеглого. Нехай Господь допоможе вистояти у цей надважкий час, розділяємо ваше непоправне горе і вічно будемо пам’ятати подвиг Євгенія – Героя, який віддав життя за мирне небо над Україною.

Редакція сайту Дніпровська панорама висловлює щирі співчуття родині та рідним загиблого...

Нагадаємо, раніше ми писали

Батьки ним пишаються. Він служив гідно. У бою загинув вірний захисник з Дніпропетровщини