Йшли пішки до Нікополя. У Дніпрі під час комендантської години патрульні помітили трьох дівчат

Трьох неповнолітніх дівчат виявили сьогодні, 2 листопада,  патрульні у Дніпрі під час комендантської години. Рухаючись Центральним районом, близько 2-ї години ночі, патрульний екіпаж помітив трьох дівчаток, що йшли вулицею Старокозацькою. Дорослих поруч не було, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на патрульну поліцію Дніпропетровської області.

Поліцейські зупинили дітей та поцікавилися що вони роблять у такий пізній час самі на вулиці. За слова однієї з неповнолітніх, вони мешкають на Лівому березі і вирішили супроводити свою 13-річну подругу до Нікополя.

Одна з дівчат підтвердила, що мешкає там і хоче туди повернутися. Двоє інших додали, що тато дівчинки у цей час на війні. А до Нікополя вона хоче повернутися тому, що тут в Дніпрі її ображає бабуся, з якою вона зараз проживає.

Діти вирішили, що йтимуть за допомогою навігатора, і вночі, коли дорослі відпочивали, вийшли самостійно з дому.

Патрульні зігріли знайд в службовому автомобілі, пригостили смаколиками та повідомили про них представнику ювенальної превенції. Дітей доправили до лікарні, де їх оглянули лікарі.

Одна з дівчаток мала підвищену температуру та почервоніння горла. Інші почувалися задовільно. На місце прибув працівник ювенальної превенції. А зранку спецлінії 102 від батьків дівчат надійшов виклик про зникнення дітей.

На щастя, ця історія закінчилася добре. Завдяки патрульним Руслану Комаринському, Станіславу Куксову та Дмитру Дейнезі діти за час своїх мандрівок жертвами злочину не стали.

Нагадаємо, раніше ми писали: Це ЗОЯ. На Дніпропетровщині побачили особливо ядовиту змію (відео)