Дніпро - це люди: харків'янка працює кондуктором у тролейбусі і чекає сина з війни

У Дніпро люди не тільки евакуюються з окупованих та небезпечних територій, вони тут відновлють свої сили і йдуть працювати. Так сталося з кондуктором тролейбусного депо-1 Раїсою Іванівною Лисак, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на МКП "Дніпровський Електротранспорт".

До війни Раїса Іванівна жила з сім'єю в своєму мальовничому будинку на Харківщині. Та серед ночі посипались на них снаряди.

Її кинуло, вдарило, привалило, поранило ногу осколком. Та вона ні на що не зважала, адже там був сильно засипаний її синочок. На щастя, ім повезло, сина відкопали, хоч поранений, та живий.

Потім лікарня в Дніпрі. Видужали, син пішов воювати, Раїса Іванівна пішла працювати у тролейбусне депо-1. І так, до депо приходять люди працювати. І не жаліється, і не плачиться, і не втомилась. Дай Боже цій жінці щастя, перемоги та миру, як і всім нам, - пишуть колеги Раїси Лисак.

Ось такі в нашому місті живуть люди.

Редакція Дніпровської панорами бажає Раїсі Лисак дочекатись сина з війни з перемогою і будувати нове життя. А дніпряни будуть цьому лише раді.

Нагадаємо, раніше ми писали: Наші військові цілували пиріжки: як волонтерка з Дніпропетровщини опікується захисниками та виграє гранти