У п'ятницю Дніпро потрапить в холодне повітря, зате на вихідні знову потепліє

У п'ятницю, 3 листопада, в Україні очікується неоднорідна погода. Дощі пройдуть на півдні (окрім Одещини), на сході, Запоріжжі, у Дніпрі з районами та східних районах Полтавщини, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на допис у Фейсбуці синоптика Наталки Діденко.

У п'ятницю в Україні очікується неоднорідна погода.
Дощі пройдуть на півдні (окрім Одещини), на сході плюс Запоріжжя, Дніпро з районами та східні райони Полтавщини.
На решті території України опадів не передбачається.
Температура повітря. У західних областях буде найтепліше, +14+19 градусів, на півдні та на Луганщині +14+17 градусів, на решті території +11+14 градусів.
А ось смуга Сумщина-Харківщина-Полтавщина-Дніпро-Кропивницький аж до Запоріжжя потрапить у холодне повітря, вдень не вище +9+11 градусів. Карта.
Завтра в західних областях очікується сильний вітер до штормових поривів, на решті території вітер буде помірнішим, проте часом рвучким.
У Києві 3-го листопада очікується суха вітряна помірно тепла погода з температурою повітря +12+14 градусів, - зазначила Діденко.

карта 3 листопада

Упродовж суботи-неділі в Україні, за словами Діденко, переважатиме тепла повітряна маса з періодичними дощами на заході та півночі.

Вихідні очікуються теплими, трохи похолоднішає наступного тижня, проте сильного холоду найближчим часом не передбачається.

Укргідрометеоцентр обіцяє

3 листопада вночі у південній частині та північних областях, вдень у східних областях дощі, на решті території без опадів. Температура 3 листопада вночі 0-6° тепла, вдень 9-15°.

Нагадаємо, раніше ми писали: Під Дніпром героями фотосесії стали молоді дикі фазани (фото)