Кабачки французькою: ніхто не дізнається, що в рецепті немає м'яса

Давайте приготуємо смачну страву з кабачків. Готується всього нічого, а задоволення від смакоти отримає навіть самий гурман. А ось урізноманітнити страву вдасться дуже просто – достатньо лише змінити спеції, передає Дніпровська панорама з посиланням на Telegraf.

Кабачки в клярі — це дуже проста і смачна альтернатива кабачковим стравам, що набридли. Для приготування таких кабачків можна використовувати найпростіший кляр, але завдяки йому є дуже ніжна, м’яка і приємна текстура.

Як приготувати кабачки в клярі

Інгредієнти:

2 середні кабачки;
сіль та чорний мелений перець – на свій смак;
100 грамів будь-якого твердого сиру;
по чайній ложці сухої петрушки та паприки;
4 яйця;
100 грамів панірувальних сухарів;
50 г борошна.

Спосіб приготування:

Кабачки чистити не потрібно, тільки зробити на них кілька смуг виделкою. Нарізати тонкими пластинками в глибоку миску, посолити, поперчити та залишити на 15 хвилин.
В окремій мисці змішати сир, петрушку, паприку, яйця. В іншій ємності перемішати борошно та панірувальні сухарі.
Тепер кожен кабачок послідовно опустити в суміш сиру та в панірування.
Обсмажити овочі на попередньо розігрітій сковороді по 4 хвилини з кожного боку.

Нагадаємо, раніше ми писали

Фарш та 1 склянка кефіру. Готую замість пиріжків, смачніше біляшів та чебуреків