Картопля по-французьки. Смачний обід на всю родину

Запечена у духовці картопля з м'ясом та грибами - це завжди смачно. Дніпровська панорама пропонує простий рецепт цієї популярної страви.

Інгредієнти

  • Гриби - 250 г
  • Цибуля - 2-3 шт
  • Картопля - 8-9 шт.
  • Сіль, перець, італійські трави до смаку
  • Фарш - 500 г
  • Вода - 50 мл
  • Сир - 150 г
  • Кріп за смаком

Проготування

  • Гриби нарізати, обсмажити на сухій сковорідці до випаровування рідини, потім долити рослинної олії.
  • Окремо обсмажити на олії цибулю, нарізану півкільцями.
  • Посолити цибулю та гриби.
  • З цибулі злити масло на противень.
  • Картоплю нарізати кружальцями і викласти в противень, посолити, приправити до смаку.
  • Зверху розподілити цибулю, гриби.
  • Фарш перемішати з приправою, водою, посолити, викласти на овочі.
  • Запечатати фольгою та запекти в розігрітій духовці 40 хв.
  • За 5 хвилин до готовності зняти фольгу, посипати тертим сиром і відправити до духовки до його розплавлення.
  • Фарш можна замінити курячими стегнами.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати салат з баклажанів та печериць.