Картопля по-французьки. Смачний обід на всю родину
Запечена у духовці картопля з м'ясом та грибами - це завжди смачно. Дніпровська панорама пропонує простий рецепт цієї популярної страви.
Інгредієнти
- Гриби - 250 г
- Цибуля - 2-3 шт
- Картопля - 8-9 шт.
- Сіль, перець, італійські трави до смаку
- Фарш - 500 г
- Вода - 50 мл
- Сир - 150 г
- Кріп за смаком
Проготування
- Гриби нарізати, обсмажити на сухій сковорідці до випаровування рідини, потім долити рослинної олії.
- Окремо обсмажити на олії цибулю, нарізану півкільцями.
- Посолити цибулю та гриби.
- З цибулі злити масло на противень.
- Картоплю нарізати кружальцями і викласти в противень, посолити, приправити до смаку.
- Зверху розподілити цибулю, гриби.
- Фарш перемішати з приправою, водою, посолити, викласти на овочі.
- Запечатати фольгою та запекти в розігрітій духовці 40 хв.
- За 5 хвилин до готовності зняти фольгу, посипати тертим сиром і відправити до духовки до його розплавлення.
- Фарш можна замінити курячими стегнами.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати салат з баклажанів та печериць.