Казала, що її переслідують: з'явилося відео нападу на 16-річну Лізу з Дніпропетровщини (відео)

Дніпропетровщина ще не відійшла від трагедії, що сталася в ніч на 5 вересня у П'ятихатках, коли близько 3 години ночі у кущах виявили тіло зниклої 16-річної дівчинки. Це була 11-класниця Ліза Головня, місцева школярка, про яку добре згадують всі, хто її знав. На пошуки злочинця залучили 150 правоохоронців. Наразі у мережі з'явилося відео нападу вбивці на 16-річну Лізу, повідомляє Дніпровська панорама.

Відомо, що в момент нападу дівчина розмовляла по телефону та поскаржилася, що її хтось переслідує. Місцеві кажуть, що сусіди чули на вулиці крики, але не звернули увагу або ж побоялися вийти через темряву на вулицях. У ЗМІ повідомлялось, що перед смертю дівчину зґвалтували.

Правоохоронці досі розшукують вбивцю. Поліція просить надати інформацію, якщо хтось бачив підозрілих осіб у ніч проти 5 вересня поблизу Привокзальної, 147.

Якщо хтось володіє інформацією стосовно скоєного злочину, просять повідомити до поліції за телефонами: 380676316792, 380966712975.

Нагадаємо, раніше ми писали: Вона була єдиною донькою у батьків. З'явились подробиці про 16-річну Лізу, яку вбили на Дніпропетровщині

Вбивство 11-класниці Лізи з Дніпропетровщини. Люди чули крики дівчини, але боялись темряви на вулицях

Мама Лізи із П'ятихаток опублікувала фото доньки напередодні її загибелі

Через кілька днів стало відомо про старшого брата дівчини

Вбивство 16-річної Лізи на Дніпропетровщині. Що тато розповів про доньку