Вбивство 16-річної Лізи на Дніпропетровщині. Стало відомо про старшого брата дівчини

Кілька днів мешканці області обговорюють новину як на вулиці Привокзальній міста П'ятихатки Дніпропетровської області близько 3 години ночі 5 вересня у кущах виявили тіло зниклої 16-річної дівчинки. Це була 11-класниця Ліза Головня, місцева школярка, про яку добре згадують всі, хто її знав. Зараз у місті шукають злочинця, його пошуками займаються 150 правоохоронців, а тим часом батьки бояться за життя своїх дітей і ввечері не випускають їх на вулицю. Дівчина була зґвалтована та вбита, передає Дніпровська панорама.

Ліза цього року перейшла до 11-А класу ліцею "Прометей". Знайомі кажуть, що дівчина вчилася добре і збиралася після школи вступати до вишу.

Ліза

Я не знаю точно, ким вона хотіла бути. Вона була дуже дисциплінованою, у школі брала участь у багатьох заходах. Добра, весела. Хтось написав, що вона єдина дочка в сім'ї, але це не так. У неї є старший брат, у нього вже своя родина, – розповіла знайома загиблої Альона.

У поліції Дніпропетровської області поки що вбивство Лізи не коментують. У прес-службі кажуть, що правоохоронці працюють.

Зараз поліція проводить слідчі дії. До нас сюди приїхало багато поліцейських із Кам'янського, ходять додому, опитують школярів. Поки що нічого не відомо, – розповіла мешканка міста Наталя.

Нагадаємо, раніше ми писали

Вона була єдиною донькою у батьків. З'явились подробиці про 16-річну Лізу, яку вбили на Дніпропетровщині

"Донечко. Вічна пам'ять". Мама Лізи із П'ятихаток опублікувала фото доньки напередодні її загибелі