Кількість поранених через обстріл Дніпропетровщини зросла

До лікарні звернулися ще двоє людей, постраждалих через обстріл російськими військами Марганця Дніпропетровської області – жінки 32 та 78 років. Про це повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на офіційні джерела.

В даний час постраждалі лікуються вдома. Через сьогоднішній обстріл Марганця поранені четверо людей. Мирівську громаду росіяни обстріляли  з Градів. Окупанти поцілили по психоневрологічному інтернату і повністю зруйнували заклад. Людей на місті пригоди не було. У громаді від обстрілів пошкоджено п’ять будинків. Ніхто не постраждав.

В Нікопольському районі вдень ворог зі ствольної артилерії вдарив по Марганцю. Внаслідок обстрілу постраждали четверо людей, двох забрали до лікарні. В місті пошкоджено декілька господарчих споруд, лінії електропередач.

Мирівську громаду обстріляли з Градів. Зі ствольної артилерії вдарили і по Нікополю. Без жертв, інформацію щодо руйнувань уточнюють. Окупанти поцілили з Ураганів по Великій Костромці, впивши декількох корів на пасовищі. 

В інших районах Дніпропетровщини ворожих обстрілів не зафіксовано. В області розширили перелік громад, які постраждали внаслідок збройної агресії Росії. До списку Мінреінтеграції внесли Мирівську та Червоногригорівську громади Нікопольського району.

Раніше ми повідомляли: Загинув чоловік, постраждала дитина: вночі ворог масово обстрілював Дніпропетровщину