“Коли твоя доросла та сильна дитина плаче в слухавку”: керівниця “Антарес” розповіла про ранковий обстріл Павлограду

Сьогодні зранку окупанти здійснили чергову масовану атаку на Україну. Від влучання постраждав і Павлоград на Дніпропетровщині. Лариса Борисенко, керівниця “Антарес”, поділилась особистими переживаннями через атаку окупантів на місто, передає Дніпровська порадниця.

Під обстріли потрапила її рідні – донька та старший брат. Кінологиня подякувала всім, хто написав їй і поділилась своїми почуттями після трагічних подій у Павлограді.

обстріл Павлограду

Це коли твоя доросла та сильна дитина плаче в слухавку, бо вибухи зовсім поряд, а в неї вдома вилітають вікна та двері. Вона фіксує та заспокоює своїх собак. Це коли твій старший брат кричить в слухавку: “Я не можу дозвонитися до дружини! Вона – там!”. Це коли в чаті “Антарєс” від бійця, який пройшов пекло: “я лежав на землі, закривав собаку, але їй це не подобалося”, “в моїй машині немає заднього скла – уламок влучив”,”в мене немає вікна та двері, – написала рятівниця.

Також раніше ми писали Молода дружина стала вдовою. У Дніпрі сьогодні в останню путь проведуть 23-річного Дмитра Гусарова