Колишній водій автобусу з Дніпра на фронті реанімує навіть безнадійні авто для бійців (відео)

Дніпрянин Юрій раніше працював водієм авто у рідному місті, а зараз він у теробороні реанімує навіть безнадійні авто для військових. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на інформацію від 128-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ.

У Юрія - постійний двобій з майже раритетним УАЗіком, який називають "Буханка". Незважаючи на високу проходимість, автівка постійно ламається, а бійцям без неї важко. 

Він чи 1956 року випуску, чи 1965-го - не знаю. Але за цей час у ньому нічого не змінилося, - каже Юрій та показує шматок дроту, який виконує функцію засувки задніх дверей.

Досвід ремонту автівок у Юрія - з його роботи у мирний час. Він сам ладнав техніку, на якій працював. Це були вантажівки та автобуси. 

Початок війни застав Юрія на робочому місці - він вже почав зміну, возив людей. На власні очі він бачив шок дніпрян від того, що сталося. 

Все бачив, ці перші дні, цю паніку, ці черги, як люди тягнулися на вокзал. Так, було, звісно, страшно. А потім почили з цим освоюватися, звикати, - згадує військовий.

Восені 2022-го 50-річний Юрій пішов до тероборони. Трохи жалкує, що не зробив цього раніше.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на "нулі" для бійців тероборони Дніпра у підземній ідальні готує шеф-кухар з закордонного ресторану.