Комунальні служби Дніпра працюють цілодобово: ситуація з опаленням та водою на ранок 3 січня

У  Дніпрі  ніч минула без масштабних аварій на комунікаціях міста, а також без аварійних чи стабілізаційних відключень живлення приватними енергетичними компаніями. Працівники комунальних служб продолжують слідкувати за оперативною ситуацією в місті та ліквідовувати аварії на місцях. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на пресслужбу міської ради Дніпра.

ДТЕК і ЦЕК відновили погодинні планові графіки відключень електроенергії. Проте поки їх у місті активно не застосовували. Через це майже усі котельні та насосні станції працювали без збоїв протягом останньої доби.

Опалення

Станом на 06:00 всі об’єкти КП «Теплоенерго», КП «Жилсервіс-Дніпро» та КП «Коменергосервіс» - працюють та забезпечують подачу тепла в оселі городян. На відсутність опалення скаржилися за трьома адресами.

Водопостачання

У роботі  і  всі підвищувальні насосні станції (ПНС). Всі будинки Дніпра з водопостачанням. Ключова робота всіх комунальних служб міста  зосереджена на аварійних та планових роботах.

Аварійні служби  КП «Днепроводоканал»  відновили подачу води по просп. О. Поля, буд.117-123 та вул. Леоніда Стромцова, буд.5-7. Сьогодні зранку бригада завершить всі роботи на об’єкті. Заявники фіксують поодинокі випадки аварій (водогін на Воскресенський, 21; водогін на вулиці Робочій, 152; каналізація на Криворізькій і на Тероборони). Комунальники Дніпра три аварії усунули. На вулиці Тероборони – ще працюють.

КП «Дніпроводоканал» за добу усунув  38  засмічень на мережах  водовідведення, а також ліквідував  10 пошкоджень на мережах водо забезпечення. Серед ключових:

  • по вул. Філософській, 39, Д-300 мм з землі; 
  • по вул. Героїв Рятувальників, 105, Д-700 мм у камері.

Аварійні служби всіх комунальних підприємств Дніпра працюють  безперевно 24/7.  За дорученням міського голови Бориса Філатова вони мають  можливість ліквідувати аварії оперативно  і відновлювати водопостачання  жителям міста  якомога швидше.

Міська влада Дніпра робить все можливе, аби містяни не відчували суттєвих проблем з наданням якісних послуг всіма комунальними підприємствами Дніпра. 

Світло 

У телеграм-каналі Геннадія Корбана люди раділи заявам державної компанії Укренерго і комерційної компанії ЦЕК про те, що відключень поки не буде. Очікували на інформацію від комерційної компанії ДТЕК (відключень вони наразі теж не робили, але заяви від них немає). 

Втім, поодинокі повідомлення про вимкнення світла  були – з вулиці Гладкова, вулиці Робочої і проспекту Поля (причини встановлюються). 

На вулиці Василя Сліпака компанією ЦЕК проводилися роботи (зараз їх завершено). У квартирі на вулиці Софії Ковалевської, 81 заявники самі замінили пробку, яка перегоріла. Ще один день без відключень електроенергії у Дніпрі знаменувався затишшям у зверненнях громадян до Громадської ради. До Телеграм-каналу її голови Геннадія Корбана зверталися лише 30 разів. На гарячу лінію Штабу Взаємодопомоги при Громадській раді – 7 разів. Міська влада робить все можливе, щоб якнайшвидше дніпряни отримали якісні послуги.

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:

  • (056) 732-12-12
  • (095) 732-12-12
  • (096) 732-12-12
  • (073) 732-12-12

Телефони гарячої лінії Штабу Взаємодопомоги: 

  • (095)8163911 
  • (093)2613225 
  • (063)4027956 
  • (063)6816182 
  • (068)6382848 

Містяни можуть залишати свої заявки з 09:00 до 17:00, понеділок – п’ятниця.

Раніше ми повідомляли про те, що в Дніпрі попереджують про сильні тумани на дорогах.