Критикує Лорак і Тодоренко, а про це мовчить. Кум Анатоліча спонсорує війну в Україні

Уродженець Кривого Рогу Дніпропетровської області Анатолій Анатоліч знову потрапив у гучний скандал. З'явилась інформація про те, шо його кум спонсорує війну в Україні, повідомляє Дніпровська панорама.

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов поділився інформацією, що кум шоумена Анатолія Анатоліча спонсорує ракети, якими окупанти закидують Україну

Так, танцюрист Андрій Цар, який раніше перебував у цивільному шлюбі зі Світланою Лободою, хрестив дочку Анатоліча - Лоліту. Зараз же чоловік працює на російський ринок і платить податки в казну країни-агресора.

За словами Беспалова, Анатоліч мовчить про позицію Царя та про події, які відбуваються в Україні. І це така його позиція? Дивно, бо він активно критикує опальних Регіну Тодоренко та Ані Лорак, а сам, немов риба.

"Ось воно лицемірство. Від Анатолія Анатоліча не варто чекати нічого осмисленого, тому що цей персонаж працює за старими правилами шоу-бізнесу - він "топить" тих, кого зручно. А, по суті, відволікаючи маневр від факапа з Царем і його зради, ми перемикаємося на Лорак, Тодоренко та інших зрадників. Але завжди потрібно починати з себе. Правда, Анатолію Анатолічу?" - сказав блогер.

Він дав свою оцінку щодо поведінки Анатоліча у цьому відео. 

Нагадаємо, раніше ми писали

Масонський слід у Дніпрі: історія одного з найстаріших особняків на Ливарній