Курячі котлети з маслом та сиром стануть вашою улюбленою стравою

Курячі котлети з маслом та сиром стануть вашою улюбленою стравою. Шукаєте рецепт, який поєднає в собі простоту приготування, неймовірний смак та ситність? Тоді вам обов'язково сподобаються курячі котлети з маслом та сиром! Ця страва стане справжньою окрасою будь-якого столу, завоювавши серця дорослих та дітей. Секрет ніжності котлет криється у їхньому складі: соковите куряче м'ясо, вершкове масло та тягучий сир створюють неповторну гармонію смаків. А простота приготування робить цю страву доступною навіть для кулінарів-початківців. Про це повідомляє Дніпровська порадниця.

Сьогодні поділимось з вами рецептом курячих котлет з маслом та сиром, який стане вашим улюбленим!

Інгредієнти:

Куряче філе - 600 г.
Сир твердий - 100 г.
Масло - 50 г.
Цибуля - 1 шт.
Часник - 1 зубч.
Панірувальні сухарі - 1 ст.л.
Сіль, перець - за смаком.

Приготування:

  1. Закидаємо в блендер цибулю, часник. Подрібнити - додати курку шматками і теж перебиваємо.
    2. Викладаємо в посуд, даємо масло кімнатної температури, солимо, перчимо. 
    3. Добавляємо перетертий на дрібну тертку сир і перемішуємо.

Ще один спосіб приготування котлеток з сиром

Інгредієнти:


500 г курячого фаршу
1 цибулина
1 яйце
1 батон (білий або сірий)
50 г вершкового масла
100 г твердого сиру
Сіль та перець за смаком
Панірувальні сухарі
Олія для фритюру

Приготування:

Цибулю подрібнити та обсмажити на олії до золотистого кольору.
Батон замочити у воді, потім віджати та додати до фаршу.
До фаршу додати яйце, обсмажену цибулю, вершкове масло, сіль та перець.
Добре вимісити фарш до однорідної маси.
Сир натерти на тертці.
З фаршу сформувати котлети, в середину кожної покласти трохи тертого сиру.
Обваляти котлети в панірувальних сухарях.
Розігріти олію у фритюрниці або на сковороді.
Обсмажити котлети у фритюрі або на сковороді до золотистого кольору.
Викласти котлети на паперові рушники, щоб видалити зайвий жир.
Подавати котлети можна з будь-яким гарніром: картоплею, макаронами, рисом або овочами.

Смачного!

Поради:

Для більш насиченого смаку можна додати до фаршу спеції: паприку, коріандр, мускатний горіх.
Замість тертого сиру можна використовувати вершковий сир, нарізаний кубиками.
Котлети можна запекти в духовці при 180°C протягом 20-25 хвилин.
Цей рецепт курячих котлет з маслом та сиром стане вашим кулінарним шедевром!

Не бійтеся експериментувати та додавати свої улюблені інгредієнти, щоб створити власну неповторну страву.