Леонід володів усіма вогневими засобами - від автомата до Javelin'а. У бою загинув військовий з Дніпра на псевдо "Мессі"

Війна забирає найкращих - Дніпро прощається зі справжнім Героєм Леонідом Даниловичем Красновим на псевдо "Мессі", який встав на захист рідної землі. Життя чоловіка трагічно обірвалося на Донецькому напрямку. Пише "Дніпровська панорама" з посиланням на сторінку “К2 54 ОМБр”.

Леоніду було 35 років. Для батальйону К-2 54-й ОМБр імені гетьмана Івана Мазепи він був своєрідною візитною карткою, його нерідко можна було побачити на заставках до відео від військових. Одне з таких – про те, як вагнерівець здався в полон дрону групи К-2. На рахунку підрозділу Мессі не менше 20 знищених БМП та танків окупантів та велика кількість живої сили противника.

Леонід Краснов

"Леонід володів усіма вогневими засобами - від автомата до Javelin'а. Брав участь в обороні низки населених пунктів Луганської та Донецької областей, де і загинув. Тільки в його розрахунку (міномет та Javelin) близько 20 одиниць знищених БМП та танків противника, зупинені ворожі колони, знешкоджена жива сила", - йдеться у повідомленні.

Леонід

Чоловіка було нагороджено нагрудним знаком “Золотий хрест”, відзнакою Головнокомандувача Збройних Сил України, орденом "За мужність" III ступеня та іншими нагородами.

Леонід Мессі

Редакція Дніпровської панорами висловлює співчуття рідним та близьким захисника.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Дніпропетровщині проводять в останню путь старшого сержанта, який загинув на фронті.