Лише натріть картоплю. Навчили в дорогому ресторані: ніжні курячі котлети без блендера та м'ясорубки

Котлети - це одна з найбільш неоднозначних страв на планеті. Якщо запросити на кухню француза, американця, українця, чи будь-яку господиню. то кожен приготує котлети по-різному. Француз посмажить реберця на кістки, американець зробить тонку яловичу котлету, а українці подадуть пишну курячу або свинячу котлету.

Розкажемо, як зробити оригінальні курячі котлети.

Інгредієнти для курячих котлет:

Картопля - 1 кг;
Яйце - 1 шт.;
Сіль - ½ ч.л.;
Борошно - ст.л.;
Курячі філе - 2 шт.

Приготування курячих котлет:

Картоплю очищаємо та натираємо на дрібній тертці, віджимаємо від зайвої рідини. Розбиваємо до картопляної маси яйце, висипаємо сіль та борошно, ретельно змішуємо.

Ділимо куряче філе на невеликі стейки впоперек. Солимо курячі стейки та посипаємо чорним меленим перцем.

Ділимо кожен стейк навпіл, покриваємо з обох боків шматочки картопляною масою.


У сковороді на олії обсмажуємо курячі котлети в картопляному клярі з обох боків до рум'яної скоринки.

Як результат, ми отримуємо смачні курячі котлети без використання блендера та м'ясорубки.

Такі котлети можна подавати з будь-яким гарніром.

кот1

кот2

кот3кот4

Нагадаємо, раніше ми писали

Лінива запіканка: коли немає часу, а хочеться смачного