Любов до баклажанів – справа наживна. Рецепт смачної ікри з синіх
Середина літа та початок осені – час, коли цього овочу дуже багато. Дніпровська панорама ділиться незвичайним рецептом ікри з баклажану.
Складові
Баклажани – 500-600 г
Перець болгарський – 2-3 шт.
Помідори середні – 2-3 шт.
Цибуля ріпчаста велика - 1 шт.
Часник - 2-3 зубчики
Перець чилі – 1 шт.
Сіль - перець за смаком
Зелень – за смаком
Олія
Приготування
Секрет цієї ікри в тому, що всі інгредієнти, окрім баклажанів, – сирі. Баклажани треба бланшувати, почистити від шкірки, остудити і нарізати великим кубиком. Інші овочі почистити і теж нарізати, як душі завгодно. Потім перекручуємо все на м'ясорубці, видавлюємо часник, заправляємо сіллю, перцем, додаємо зелень та олію.
Ікра готується дуже швидко. І при цьому мінімум термічної обробки – а значить це свіжа, смачна та корисна страва.
Також раніше ми писали Простіше простого. Смачне печиво з трьох продуктів