Любов до баклажанів – справа наживна. Рецепт смачної ікри з синіх

Середина літа та початок осені – час, коли цього овочу дуже багато. Дніпровська панорама ділиться незвичайним рецептом ікри з баклажану. 

Складові

Баклажани – 500-600 г

Перець болгарський – 2-3 шт.

Помідори середні – 2-3 шт.

Цибуля ріпчаста велика - 1 шт.

Часник - 2-3 зубчики

Перець чилі – 1 шт.

Сіль - перець за смаком

Зелень – за смаком

Олія

баклажани Дніпро

Приготування

Секрет цієї ікри в тому, що всі інгредієнти, окрім баклажанів, – сирі. Баклажани треба бланшувати, почистити від шкірки, остудити і нарізати великим кубиком. Інші овочі почистити і теж нарізати, як душі завгодно. Потім перекручуємо все на м'ясорубці, видавлюємо часник, заправляємо сіллю, перцем, додаємо зелень та олію.

Ікра готується дуже швидко. І при цьому мінімум термічної обробки – а значить це свіжа, смачна та корисна страва.

Також раніше ми писали Простіше простого. Смачне печиво з трьох продуктів