Маковий торт із кураги без випічки. Готується легко та просто
Мак, сир і курага дуже добре поєднання. Це і поживно, і вітамінно. До того ж, робити такий тортик не складно, повідомляє Дніпровська панорама.
Інгредієнти:
- Курага – 120 гр.
- Молоко – 100 гр.
- Желатин – 5 гр.
- Сир - 100 гр.
- Мак – 5 гр.
Приготування:
- Желатин замочити у молоці. Як набрякне, розчинити не доводячи до кипіння.
- У чашу блендера помістити сир, м'яку курагу та молоко з желатином. Збити занурювальним блендером. Додати мак та перемішати.
- По стінках кільця діаметром 10 см викласти інжир (можна ківі або полуниці).
- Викласти масу в кільце. Забрати в холодильник до застигання.
Нагадаємо, раніше ми писали: Сніданок, що надихає. Як приготувати пишні японські панкейки.