Маковий торт із кураги без випічки. Готується легко та просто

Мак, сир і курага дуже добре поєднання. Це і поживно, і вітамінно. До того ж, робити такий тортик не складно, повідомляє Дніпровська панорама.

Інгредієнти:

  • Курага – 120 гр.
  • Молоко – 100 гр.
  • Желатин – 5 гр.
  • Сир - 100 гр.
  • Мак – 5 гр.

Приготування:

  1. Желатин замочити у молоці. Як набрякне, розчинити не доводячи до кипіння.
  2.  У чашу блендера помістити сир, м'яку курагу та молоко з желатином. Збити занурювальним блендером. Додати мак та перемішати.
  3. По стінках кільця діаметром 10 см викласти інжир (можна ківі або полуниці).
  4. Викласти масу в кільце. Забрати в холодильник до застигання.

без випычки

Нагадаємо, раніше ми писали: Сніданок, що надихає. Як приготувати пишні японські панкейки.