Маленька донечка більше ніколи не побачить тата Героя. Під час бойового завдання поліг Сергій Швець

На Луганщині загинув 27-річний воїн Сергій Швець з Кривого Рогу Дніпропетровської області. Він служив гранатометником 2 відділення 3 взводу 11 роти 4 батальйону військової частини 3027 Нацгвардії, повідомляє Дніпровська панорама.

На війну Сергій пішов 15 квітня 2022 року. Про героїчну загибель Сергія стало відомо нещодавно. Він поліг 8 травня під час виконання бойового завдання на південно-східній околиці Білогорівки Луганської області. Ворог накрив наших бійців щільним артилерійським вогнем...

Сергій народився в селі Інгулець Широківського району. Освіту здобув у Міжрегіональному центрі професійної підготовки та перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців. Потім була строкова військова служба. У 2017 році хлопець працевлаштувався монтером колії на гірничу дільницю №10 з укладки та переукладки залізничної колії в кар’єрі рудоуправління Південного ГЗК.

Колеги запам’ятали Сергія Швеця сумлінним працівником та надійним товаришем, на якого завжди можна покластися та доручити будь-яку виробниче завдання. 

У молодого чоловіка залишилися дружина та маленька донечка. 

Редакція сайту Дніпровська панорама висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого.

Нагадаємо, раніше ми писали

Гірко і боляче. На Дніпропетровщині провели в останню путь Даніїла Лексіна, який загинув під Бахмутом