Мама 12 дітей Ольга Семидьянова. Історія про загиблу Героїню з Дніпропетровщини

Кожного дня в Україні о 9 годині ранку згадують загиблих, тих кого забрала повномасштабна війна в Україні. Сьогодні у телеграм-каналі Меморіал.ua згадали матір 12 дітей із Марганця - Ольгу Семидьянову, яка загинула 3 березня 2022 року на рубежі Донецької та Запорізької областей, передає Дніпровська панорама.

48-річна жінка була бойовим медиком 24-го окремого штурмового батальйону «Айдар», повідомляє Дніпровська панорама. 

Ольга народилася у Запоріжжі. Вийшла заміж, коли їй було 19. Після народження трьох доньок та двох синів вони з чоловіком вирішили переїхати до міста Марганець Дніпропетровської області. Там жінка народила свою шосту дитину – доньку. Тоді ж вони з чоловіком взяли на виховання 6 хлопчиків з дитячого будинку. Так Ольга стала матір’ю 12 дітей та присвятила себе родині.

Однак російська-українська війна внесла корективи у плани на життя. Чоловік Ольги у 2015 році пішов служити в ДУК «Правий Сектор». Згодом приєдналася і сама жінка, а потім і її донька.

У 2016 році Ольга разом з донькою уклали контракт із батальйоном «Айдар», який тоді легалізувався у складі ЗСУ. Ольга весь час була на передовій та рятувала поранених як парамедик, хоча була на посаді швачки. Отримала позивний «Самара». За два роки пройшла кваліфіковані курси і вже тоді змогла стати бойовим медиком. Вона дуже хотіла допомагати та рятувати.

3 березня 2022 року під час бою українські військові відступали. Командир дав наказ відправити жінок з передової. Однак Ольга відмовилася. За кілька годин до того відправила через знайомих рюкзак з речами і написала дітям, що дуже їх сильно любить і їде в гарячу точку. Більше на зв'язок не виходила.

Мама була одягнена в бронежилет, каску. Вона до останнього рятувала бійців, хоча їх і вбили прокляті окупанти. Вони били з танків, стріляла піхота. Маму вбили зі стрілецької зброї. Вона загинула не відразу, а від втрати крові, отримавши важке поранення в живіт, – розповіла журналістам дочка Юлія.

Народжена любити, дарувати посмішку і захищати своїх рідних, близьких і в тих, кого вірить, – написала у соцмережі донька Олександра.

У Ольги залишилися чоловік та діти. Деякі з них також служать на передовій.

Редакція сайту Дніпровська панорама висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблої.

Нагадаємо, раніше ми писали

В Днепре нашли мертвым мужчину, который пропал еще в августе