Маша, Настя, Костя. У Дніпрі сестрички і братик шукають маму і тата (фото)

Погляньте на цю родину – ну не чудова? Проте, на жаль, вона складається лише з діток. Цим малим дуже потрібні домашній затишок, батьківський нагляд і підтримка, можливість зростати в атмосфері любові і прийняття! Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на Дніпро соціальний.

Нумо знайомитися!

Марія, 5 років

Наймолодшенькій красуні Марії вже цілих 5 років. Вона вирізняється веселим характером, допитливістю та добротою. Дитинці дуже подобається бігати, грати в рухливі ігри, брати участь у спортивних змаганнях. Незважаючи на свою активність, Марічка полюбляє книжки, малювання та спів.
Вихователі відмічають, що запас знань дівчинки відповідають віковій нормі. І доречі, вона вже знає, ким хоче стати – здогадаєтеся? Учителькою!

ОСК - 0397697

Анастасія 9 років

Її старшу сестричку звуть Анастасія і їй тільки-но виповнилося 9 років.
Вона теж активна і добра, охайна та допитлива дівчинка. Любить дивитися мультфільми, співати та танцювати. Настя завжди може порозумітися з однолітками, та й з дорослими контактує охоче. Але більше за все вона любить тварин і обожнює з ними гратися! Недивно, що в майбутньому дівчинка хотіла би стати ветеринаром.

ОСК - 0397674

Костя, 10 років

На рік за неї старший Костянтин теж схожий на сестер: активний, веселий і комунікабельний хлопчик. Костик цілеспрямований і має здатність уважно займатися цікавим хобі або вивчати корисну для себе інформацію. Йому дуже подобається збирати конструктор та будувати різні фігури, будівлі, бази, замки. Вже вирішив, ким хоче працювати в майбутньому – будівельником.

ОСК - 0397690

Ця трійка безперечно заслуговує на найкращих в світі батьків! Давайте разом допоможемо їм знайти їх! Ваші коментарі, репости і вподобайки здатні творити дива!

дітидіти1діти2діти3

А якщо вас зацікавили діти, просто зателефонуйте до управління-служби у справах дітей департаменту соціальної політики ДМР 066 973-22-76

Нагадаємо, раніше ми писали

Це Вероніка, Артем і Нікіта. У Дніпрі троє дітей шукають маму і тата (фото)