Медпрацівники лікарні Мечнікова працюють ботами за вказівкою директора Риженка: у соцмережі користувачі обурені тим, що відбувається

Співробітники обласної лікарні імені Мечнікова у Дніпрі зобов'язані писати щоденні пости та коментарі, ставити лайки у соцмережах на честь очільника медзакладу Сергія Риженка. Таке відбувається навіть під час роботи з пацієнтами. Про все це та діючий культ Риженка у стінах лікарні розповіла одна з медпрацівниць "Мечки" ексклюзивно "Дніпру Оперативному". Користувачі соцмережі, які переглянули на відео з одкровеннями співробітниці лікарні, були обурені тим, що подібне взагалі відбувається у відомому медзакладі. Про це повідомляє "Дніпровська панорама".

За словами медпрацівниці Тетяни, в кожному відділенні лікарні має бути портрет Риженка. Це все контролюється постійно та висвітлюється. Над культом особистості Риженка працює спеціальний відділ Мечникова, а ще є з десяток чатів у яких дають чіткий інструктаж як прославляти директора медзакладу.

Майже цілодобово лікарі Мечникова повинні працювати ботами, а порятунок життів, то вже діло десяте для директора медзакладу, розповіла журналістам Тетяна. А сама обласна лікарня вже фактично перетворилася у ботоферму імені Риженка.

Користувачі соцмережі, які переглянули відео зі спіробітницею "Мечки" на YouTube, були обурені тим, що подібне може відбуватися у стінах відомого на всю Україну медзакладу. У коментарях під відео користувачі згадували, звідки у лікарні Мечникова з'явився Риженко, про беззаконня, яке діється у медзакладі, та закликали компетентні органи звернути увагу на те, що зараз відбувається в обласній лікарні.

Скрин 1Скрин 2Скрин 3Скрин 4Скрин 5

"Він завжди був такий. Прийшов до нас з ОблСЕС і вся робота полягала в тому, щоб носити данину в конвертах. З усіх була своя такса".

"Там працює моя невістка. Там таке неподобство та беззаконня. Чому ніхто Риженка не займеться. Беззаконня. Потрібно Мечникова рятувати. Звільняються грамотні лікарі"

"Реформувати однозначно корупція. Порядного на конкурс. Порядного та професійного. Вже давно нею треба зайнятися. Можна писати та писати, фактів багато"

"Вже настав час для Служби безпеки України на "відвідини" лікарні. Ще один самодержець - Риженко", - пишуть користувачі у коментарях під відео на YouTube.