Мінус 40 гривень на кілограмі: коли вигідніше купувати м'ясо та сало на Озерці у Дніпрі

Про оптовий нічний ринок на Озерці у Дніпрі знає кожен городянин. Там справді можна добре заощадити. А ось коли краще приходити за м'ясом, пише Дніпровська панорама.
Як вдалося з'ясувати, якщо потрапити на ринок між 13 та 14 годинами, то дуже непогано можна заощадити на покупці м'яса. Якщо вранці продавці встановлюють стандартну ціну 200-220 грн. за кіло свинини (залежно від частини), то ближче до обіду товару залишається не так багато, продавці поспішають розпродати залишки, тому готові скинути навіть 40 грн. на кілограм м'якоті. А, наприклад, вирізку продають за ціною на 20 грн. дешевше.

ціни на м'ясо Дніпро
До речі, якщо торговці залишаються великі шматки м'яса (2,5-3 кг), якщо заберете цілком, порахують по 150 грн. за кіло.
За яловичиною ситуація приблизно така сама, хіба що вибору в такий час практично немає.


ціни на м'ясо Дніпро
А ще зараз час стрибати в останній вагон і купувати сало. Деякі продавці ще продають за “літньою” ціною (50-70 грн. за кг тонкий край та 100-150 – товстий), а в інших уже вартість зросла та стартує від 150 грн. за кіло. Як стверджують самі торговці – це сезонне явище і восени сало завжди суттєво дорожчає.

Нагадуємо, раніше ми писали Опалювальний сезон 23-24: чи будемо платити за тепло більше