Містична лікарня з неупокоєнними душами у центрі Дніпра: моторошна історія

Щоразу відкриваєш для себе щось нове. Однак це місце нікого не залишить байдужими. У Дніпрі знаходиться покинута лікарня з привидами, яка вселяє страх у кожного, хто проходить повз, повідомляє Дніпровська Панорама.

Ця лікарня знаходить на вулиці Короленка й давно покинута. Проте раніше це була колишня будівля управління товариства Червоного Хреста, яке відкрили 30 грудня 1910 року. Автором проекту був Георгій Панафутін, який жив та працював у Катеринославі (сучасне Дніпро).

Місце викликає дивні відчуття. Тут досі залишились фрагменти палат, пляшки з ліками, лікарняний інвентар. 

За легендою, в цій лікарні почали масово вмирати пацієнти. Причини цього були невідомі. Говорили, що одна медсестра була екстрасенсом, завжди чула плач дитини, яку колись вбили в лікарні, але не поховали.

Лікарня на Короленка

За чутками, в період Другої світової війни лікарню зовсім закрили. Через це робітники почали вбивати хворих, я після цього один одного. 

Місцеві жителі часто помічають незвичайні речі в цій лікарні. Вони часто бачать як горить світло в кімнаті, хоча від електропостачання будівлю давно відімкнули.

Ці люди, які досліджували будівлю та заходили туди, згодом помирали. Сміливі дніпровські сталкери виявили, що тут знаходиться мережа підземних ходів. Тут знаходяться арки викладені з старовинної червоної цегли. Деякі навіть знаходили там інструменти з царським тавром.

Лікарня на Короленка зараз

Дніпровська панорама не радить перевіряти вам це місце, бо будівля в аварійному стані. Та й раніше в підвали відправляли безнадійних хворих або трупи, тому можливо, якийсь привид вам і трапиться на шляху...

Нагадаємо, раніше ми писали, що тут мешкала обслуга заможного катеринославця. Як виглядає найстаріший дерев'яний будинок Дніпра