Місто реагує на звернення людей: у Дніпрі продовжуються ремонти дитячих та спортивних майданчиків (Фото)

У Дніпрі влада реагує на звернення містян щодо оновлення дитячих та спортивних майданчиків. Всього у 2023 році місто планує оновити 70 дитячих та спортивних майданчиків. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на Дніпровську міську раду.

З проханням встановити тренажерне обладнання, оновити дитячий майданчик та вкласти безпечне покриття  прийшли на прийом до міського голови Бориса Філатова мешканці будинків по вул. Марії Лисиченко, 3-5.

3

"Дякуємо Борису Альбертовичу, що, не дивлячись на такий складний час, він нам допоміг – подбав про дозвілля наших дітей. Та й дорослі  зможуть займатися на цьому тренажерному майданчику. Дякуємо!", - ділиться місцева мешканка пані Тетяна.

Роботи на вул. Марії Лисиченко стартували ще у 2021 році. Тоді тут демонтували аварійний тренажерний майданчик і збиралися встановлювати новий. Але повномасштабна війна, яка розпочалася у лютому 2022 року, сповільнила цей процес. Нині за дорученням міського голови Дніпра, комунальне підприємство "Розвиток територій міста" віднайшло можливість поновити роботи не тільки за цією адресою.

2

"З початку цього року ми отримали 400 звернень щодо оновлення дитячих майданчиків. Приймаємо і розглядаємо всі запити городян, навіть ті дитячі майданчики, що не є на балансі нашого комунального підприємства. Ми спочатку встановлюємо, хто є балансоутримувачем об’єкту, якщо не вдається віднайти – приймаємо собі на баланс та робимо все необхідне", - коментує директор КП "Розвиток територій міста" Дніпровської міськради Олександр Чуб.

У 2022 році на дитячому майданчику на вул. Марії Лисиченко 3-5, оновили гойдалки, карусель, пісочницю та ігровий комплекс. Тепер тут все виглядає сучасно та красиво. І головне, що цей оновлений майданчик є безпечним для ігор.

1

"Ми настелили тут гумове покриття. Його переваги - він пропускає вологу – а значить на майданчику не буде калюж. А ще він безпечний; якщо дитина впаде на таке покриття – колінки не подряпає", - говорить представниця підрядної організації Кристина Мец.

5

На сьогодні у Дніпрі вже відремонтовано 34 спортивних та дитячих майданчики. В роботі – ще 12. У 2023 році планується провести ремонт більш ніж 70 майданчиків. Список корегується в залежності від звернень громадян та стану аварійності того чи іншого майданчика. Крім того, відповідно до запитів, які надходили до міського голови Дніпра Бориса Філатова, у Дніпрі в різних районах міста розпочнуть встановлювати  й тренажерні комплекси.