Місяць, що спадає після коридору затемнень: що нас чекає в цей час

Осінній коридор затемнень закінчиться 28 жовтня, але його відлуння відчуватиметься ще два тижні, тобто. усі дні спадного Місяця 29 жовтня – 12 листопада. Вихід з ілюзій – так можна назвати цей період, який буде не дуже довгим, зате незабутнім і трансформаційним, повідомляє Дніпровська панорама.

Чого чекати

Місячне затемнення 28 жовтня визначає фон найближчим часом, але це вже зовсім не та концентрація спотворень, як у коридор затемнень. Настав час отримувати відповіді на таємничі загадки. Якщо, звичайно, вистачить знань та мудрості їх розгадати.
Меркурій переміщається Скорпіоном з 22 жовтня до 10 листопада - практично весь період спадаючого Місяця - і допомагає активувати такі необхідні якості, як усвідомленість, духовність і відповідальність. Цей час знання та мудрості, однак, не варто плутати інформацію зі знанням. Це не те саме: інформація – це відомості, які ми отримуємо: від людей, зі ЗМІ та книг. Інформація стає знанням, коли ми починаємо її осмислювати, систематизувати та включати у свою картину світу. А коли пропускаємо знання через чуттєвий досвід, воно перетворюється на мудрість.

Що потрібне робити

У цей період можливі осяяння, одкровення, що дозволяють вирішити найскладніші завдання.
Також корисно заглянути всередину себе і знайти там основу своїх поглядів та дій. Тільки змінивши свої реакції на зовнішній світ, можна якісно змінити своє життя.

Також раніше ми писали Знають не всі: чому не можна класти ключі від дому на стіл (народні прикмети)