Місячний календар стрижок на серпень 2023. Коли волосся найбільш вразливе

Місячні фази впливають на наше волосся та його ріст. Вважається, що в різні дні місячного циклу волосся може рости швидше і ставати більш здоровим, а також схильне до меншого ризику ламкості кінчиків. Серпень 2023 не виняток – це час, коли місяць може допомогти вам досягти найкращих результатів при стрижці і догляді за волоссям, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на InfoRoom.

Перша чветь Місяця (1-7 серпня)

У цей період волосся знаходиться в стадії активного росту, тому це відмінний час для обрізання кінчиків, що січуться, і укорочення пасм, якщо ви хочете, щоб ваше волосся виглядало більш доглянутим і здоровим. Також цей період сприятливий для тонкого і ослабленого волосся, так як його ріст прискорений.

Повний місяць (15 серпня)

У цей період місяць знаходиться в максимальній фазі своєї яскравості, і багато хто вірить, що цей час може посилити вплив стрижку на волосся. Якщо ви хочете змінити свій імідж або зробити радикальні зміни у своїй зачісці, повний місяць може бути підходящим часом для цього. Однак пам’ятайте, що радикальні зачіски краще довірити професіоналу.

Місяць, що зменшується (17-31 серпня)

У цей період волосся стає більш вразливим і схильним до пошкоджень, тому не рекомендується робити кардинальні зміни у своїй зачісці в цей період. Однак це ідеальний час для проведення процедур догляду за волоссям, таких як зволоження, живлення та відновлення. Також рекомендується робити легкі підрівнювання стрижки, щоб підтримувати форму волосся.

Наслідуючи місячний календар стрижок, ви можете оптимізувати свої зусилля по догляду за волоссям і досягти найкращих результатів при стрижці. Однак варто пам’ятати, що ці рекомендації не є науково доведеними, і кожна людина є унікальною, тому краще прислухатися до власних потреб і уважно стежити за станом свого волосся незалежно від фаз місяця.

Нагадаємо, раніше ми писали: На Дніпропетровщині знайшли рідкісний екзотично-еротичний гриб (фото)