Місячний календар стрижок на травень 2024 року. Сприятливі та несприятливі дні стригти і фарбувати волосся

Весна в розпалі, природа пробуджується, а разом з нею й бажання змінити щось у собі. Нова стрижка – чудовий спосіб оновити свій образ, підкреслити красу та підняти настрій. Однак, вирушаючи до перукаря, важливо пам'ятати, що не всі дні однаково вдалі для стрижки. Астрологи та біоенергетики давно помітили, що фази Місяця, положення планет та інші космічні явища впливають на ріст та стан волосся. Дніпровська порадниця підкаже, коли у травні 2024 йти до перукаря, щоб підстригтись та фарбувати волосся, а коли не варто цього робити.  

Тож, щоб ваша нова стрижка принесла не лише красу, але й користь, рекомендуємо скористатися календарем сприятливих та несприятливих днів на травень 2024 року.

У травні 2024 року фази Місяця розподіляються:

Згасаючий Місяць по датам у травні– 1 – 7, 24 – 31 травня;
Новий Місяць – 8 травня;
Зростаючий Місяць – 9 – 22;
Повний Місяць – 23 травня.

стрижка2

Календар сприятливих дат для стрижки у травні

Якщо ви хочете, щоб стрижка цього місяця була вдалою, вам варто обрати такі дати – 7, 9 та 14 число. Також непоганими датами вважаються і 16, 18, 20 та 29 травня.

Та існують також і декілька несприятливих дат, коли точно не потрібно стригтися, якщо ви хочете отримати вдалу зачіску. Зокрема, астрологи попереджають про те, що не варто планувати похід до перукаря на 3, 24 та 31 число. У такому випадку салонна процедура може призвести до того, що вам ще й доведеться додатково лікувати свої локони.

Ці дні мають сильний вплив на стан волосся, тому стрижку можна робити без особливих побоювань.

Коли фарбувати волосся за місячним календарем

Якщо ж ви хочете змінити чи освіжити свій колір волосся, ви можете обрати для цього такі дати: 9, 14, 17, 18, 19, 20, 22, 24, 25, 26, 27 травня. Це будуть найбільш сприятливі дні, тож варто скористатися можливістю.

Хорошими днями для фарбування вважаються також 12, 15, 16, 23 травня.

Фарбування, зроблене в ці дні, буде сприяти здоровому росту та красивому зовнішньому вигляду волосся.

стрижкастрижка

Коли не треба фарбувати волосся

На ці дні варто записуватися тільки у випадку, якщо ви не плануєте якихось кардинальних змін у своїй зовнішності. Але є дні, коли краще забути про похід до перукаря-колориста. Серед таких дат - 3, 6, 8 та 28 травня.

Нагадаємо, раніше ми писали

Потужна магнітна буря на три дні накриє Землю: як пережити метеоудар