Між фронтом і сценою. Де служить та чим займається актор "Кварталу 95" Олександр Пікалов

З початку повного вторгнення росії до України багато українських зірок узяли зброю або активно допомагають армії та волонтерам. Актор "Кварталу 95" Олександр Пікалов не став винятком, повідомляє Дніпровська порадниця.

Ще в квітні 2022 року він присягнув і приєднався до Національної гвардії України. Однак, на відміну від багатьох своїх колег, Пікалов не залишав творчої діяльності. Він продовжує виступати з "Кварталом 95", їздити з концертами на фронт, а також активно волонтерить.

Де служить Олександр Пікалов

Як стало відомо, Пікалов служить в Іміджево-видавничому центрі Національної гвардії України.

Незважаючи на службу, Пікалов продовжує активно гастролювати з "Кварталом 95". Це спричинило неоднозначну реакцію в суспільстві.

Незрозуміло, що він робить для іміджу НГУ і які штуки для цього видає, але "служба" не заважає Пікалову гастролювати з "Кварталом" і отримувати в Нацгвардії "грошове забезпечення згідно з інструкцією, - зазначив народний депутат Володимир Ар'єв.

Гумор як зброя

Однак сам Пікалов вважає, що гумор також є зброєю в арсеналі українців під час війни.

Зброя в арсеналі українців під час війни - це гумор. Ми повинні підтримувати бойовий дух наших військових і дати людям надію, - говорить він.

Допомога українцям

Окрім творчої діяльності, Пікалов активно займається волонтерством. Це допомагає українцям з перших днів війни, яка ділиться в його соціальних мережах.
У 2022 році актор також заснував власний фонд, спрямований в першу чергу, щоб допомогти дітям, які стали жертвами війни.
У співпраці з Євгеном Кошевим комік розпочав серію жартівливих новин під назвою Bayraktar News.

Також раніше ми писали Кружляла під русняву музику на фоні алеї полеглих Героїв: блогерка з Дніпра Алхім знову оскандалилась