Забудьте про магазинні цукерки. Цей рецепт "Ферреро Роше" за 30 хвилин підкорить ваше серце

Хто ж не любить "Ферреро Роше"? Ці ласощі з горіховим серцем, ніжним кремом та хрусткою вафельною оболонкою підкорили серця мільйонів. Але чи знаєте ви, що приготувати їх вдома не так вже й складно? Здивуйте своїх близьких та друзів вишуканим десертом, який не поступається за смаком італійському оригіналу. Завдяки нашому простому рецепту ви зможете створити справжню феєрію смаку за лічені хвилини, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Вафлі з горіховим смаком.

Арахіс.

Нутела.

Фундук.


Шоколад.

рецепт домашніх Фереро рошер

Приготування

  1. Вафлі та горіхи подрібнюємо у блендері до стану крихти. Додаємо нутелу і добре перемішуємо до однорідної маси.  Прибираємо у холодильник, щоб маса трохи застигла.
  2. Потім беремо невелику частину (~ 25 г), формуємо кульку, притискаємо, кладемо фундук, знову формуємо кульку, обвалюємо в подрібнених горіхах.
  3. Кладемо цукерки на будь-яку поверхню, застелену пергаментом і відправляємо в морозилку на 10-15 хвилин.
  4. В цей час, у мікрохвильовій печі або на водяній бані, розтоплюємо шоколад.
  5. Кожну цукерку занурюємо у шоколад і знову кладемо на пергамент. Прибираємо в морозилку до застигання шоколаду і потім зберігаємо у холодильнику.

Також раніше ми писали Подорож у дитинство: ароматний кекс з родзинками за бабусиним рецептом