Мода для жінок за 50. Створюйте вдалі образи незалежно від того, скільки вам років

Коригувати гардероб за стилем допоможуть невеликі поради. Багато жінок після 50 років багато жінок замислюються про коригування свого стилю, починаючи від зміни зачіски та закінчуючи оновленням гардеробу. Не варто носити тільки просторий одяг або одягати "старечі" принти, адже вік не може бути на заваді моді. Варто звернути увагу на дев'ять речей, пише Дніпровська панорама, посилаючись на Stylecraze.

Що носити жінкам за 50

Смугасті светри і штани до щиколотки. Замініть непривабливі светри величезних розмірів на смугасті в'язані джемпери. Замість вільних спортивних штанів спробуйте носити штани довжиною до щиколотки, вони не надто вільні та обтягуючі, а ідеально сидять і підійдуть до будь-якого випадку.

мода для жінок за 50

Додайте шари – шарфи та кардигани. Топи з асиметричним вирізом, витончені візерунки, кардигани та жакети, а також шарфи підкреслять ваш стиль.

мода для жінок за 50

Пам'ятайте про квіти та принти. Сміливий, яскравий колір ніколи нікому не заважав. Головне, розставляйте соковиті акценти у своєму образі, а не бездумно надягайте все яскраве з гардеробу.

мода для жінок за 50

Речі у богемній естетиці. Поекспериментуйте зі стилем бохо, приміряйте палаццо з принтами, майки та бандани, доповнивши образ аксесуарами та прикрасами.

мода для жінок за 50

Правильні джинси. Ідеально підходять темні джинси, що дихають, з еластичною талією, яка не врізається в живіт. Bootcut - хороший варіант, mom - теж можна.

мода для жінок за 50

Літній одяг. Влітку зверніть увагу на елегантні сукні, вибирайте фасони, що струмують нижче колін. Ті, хто люблять штани, придивіться до виробів із бавовни або шифону, які підкреслять ваш силует.

мода для жінок за 50

Легінси та джинси скінні. Якщо ви не можете відмовитися від цих речей, навчитеся їх стилізувати. Поєднуйте з топами нижче стегон, додайте до вбрання шарфи або блейзери, прикраси. Джинси скінни комбінуйте із лляними чи атласними сорочками.

мода для жінок за 50

Пляжна мода. Рюші, струмені топи, штани, що дихають, сарафани - те, що потрібно.

мода для жінок за 50

Маленьке чорне плаття. Цей елемент гардеробу – вічна класика, він потрібен жінкам будь-якого віку.

мода для жінок за 50

Нагадаємо, раніше ми писали: Без тіста і зайвого клопоту. Рецепт десерту за 15 хвилин розтопить ваше серце