Як приготувати неймовірно смачні сирники в духовці без олії
Пишні та ароматні сирники люблять як діти, так і дорослі. Іх можна посмажити на пательні, а можна запекти у духовці. Про це повідомляє Дніпровська панорама.
Інгредієнти
- Сир - 600 г
- Яйця – 6 шт.
- Ванільний цукор – 1 ч.л.
- Цукор – 9 ст.л.
- Розпушувач – 3 ч.л.
- Сметана – 300 г
- Манна крупа – 9 ст.л. з гіркою
- Родзинки - 100 г
- Борошно – 3 ст.л.
Потрыбны силіконові чи паперові формочки. Вихід: 30 шт.
Приготування
Якщо сир вологий його треба віджати. Додати яйця, збиті віночком, цукор і ванільний цукор, розпушувач, сметану, манку та родзинки або сухофрукти. Залишити на півгодини до набухання. Всипати борошно, перемішати.
У жодному разі не використовуйте блендер, інакше буде рідка маса. У металеву форму вставити паперові, наповнити. Запекти в розігрітій духовці з температурою 180 градусів, без конвекції. Зберігати у паперових формах.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати десерт за 15 хвилин.