Молода картопля зі скоринкою: секрет ідеальної страви без зайвих зусиль

Сьогодні ми розкриємо вам простий, але неймовірно смачний спосіб приготувати молоду картоплю зі спокусливою золотистою скоринкою прямо на сковороді. Ця страва – ідеальне рішення для швидкого обіду чи вечері, коли хочеться чогось домашнього та ситного, але зовсім немає часу на "заморочки". Лише кілька інгредієнтів, мінімум зусиль – і ваша кухня наповниться чудовим ароматом свіжої зелені та часнику, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

молода картопля - 1кг
вода - 1 стакан
олія, вершкове масло
часник - 2 зубчики
кріп та сіль за смаком
картоплю ретельно вимити та висипати на сковорідку.


Приготування

  1. Залити стаканом води. Під закритою кришкою готувати на середньому вогні.
  2. Як вся вода випарується додати олію та вершкове масло,сіль.
  3. Обсмажити до золотистої скоринки. Вже у кінці додаємо кріп та часник і тримаємо ще хвилину.

Також раніше ми писали Легка вечеря за 45 хвилин: запечена курка з кабачком та свіжими овочами