Молодий, гарний, щирий, майстер на всі руки. Усе місто прийшло провести в останню путь Олександра Синякова з Дніпропетровщини

Жовтоводці попрощались із загиблим на війні педагогом ЦДЮТ Олександром Синяковим, повідомляє  Дніпровська панорама. 

І знову сумна подія зібрала Жовтоводську громаду у парку Славу біля пам’ятника славетним козакам. Сьогодні, 18 вересня, містяни провели в останню путь молодшого сержанта ЗСУ, бойового медика, знаного у місті та на Дніпропетровщині педагога Центру дитячої та юнацької творчості Олександра Синякова. Він загинув під час виконання бойового завдання у Пологівському районі Запорізької області.

прощання

Віддати шану полеглому воїну прийшли рідні, близькі та друзі, керівництво громади, священнослужителі, колеги по роботі, гуртківці ЦДЮТ, бойові побратими, освітянська спільнота, представники міських підприємств та просто небайдужі містяни.

Сліз від горя не стримував ніхто, адже Саша був людиною з великої літери.

Завжди відкритий, надійний, чуйний, готовий прийти на допомогу. Я пам’ятаю його як завжди усміхненого хлопця, такою світлою людиною, якою не кожен може бути. Думаю, усім нам дуже пощастило знати його особисто, - сказав хтось із команди «Стрім» ЦДЮТ.

Молодий, гарний, добрий, щирий, майстер на всі руки, надійний колега, турботливий наставник та улюбленець малечі, мужній захисник, інноватор, екстремал. А ще – люблячий син, старший брат та чоловік.

Смерть нашого Сашки – це величезна втрата, яку понесло все наше суспільство, освіта Дніпропетровщини, наше місто та всі, хто його знав. Упродовж цих днів слова співчуття та безмежної подяки линули звідусіль, адже його вихованці «розлетілись» по всьому світу.

Він був такий один і наш колектив ніколи не зможе знайти іншого такого Сашку, - сказала директорка ЦДЮТ Валентина Борилюк. – Для нас Перемога асоціювалася з його поверненням додому. Не знаю, якою вона тепер буде без нього…Та обіцяю, ми зробимо все, аби бути гідними його, бути, як він. Вічна тобі пам'ять, ти назавжди з нами».

Провели Олександра Синякова стоячи на колінах, ще довго вигукуючи «Герої не вмирають!» та «Героям слава!».
Спочивай із миром, земляче! Ти назавжди у наших серцях!

прощання7прощання9прощання5прощання 8прощання6прощання3прощання2прощання1

прощання4