Молодик 17 липня несе довгий період ретроградності планет. Чого очікувати та як підготуватися

У понеділок, 17 липня, відбудеться важлива подія - черговий молодик. Цього разу максимальна фаза очікується о 21:33 за Києвом. Молодик прийде до нас у знаку Раку, який символізує одну з чотирьох найважливіших сфер життя – нашу сім'ю, рід та Батьківщину. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

За словами астропсихолога Олени Осипенко, 18 липня закінчиться великий сприятливий період, в якому не було ретроградності швидких планет, таких як Меркурій, Венера та Марс. Не було й затемнень. Цей період рекомендували по можливості завантажити важливими доленосними подіями.

Тепер же, в інтервалі нового місяця, всі жителі Землі увійдуть 23 липня в ретроградний період Венери, який триватиме до 4 вересня. З 23 серпня розпочнеться період ретроградного Меркурія та буде він до 15 вересня. А ще з 25 серпня до 7 вересня Сатурн проходитиме за кризовим градусом – 4-м Риб.

Хороший цей етап для ремонту, навчання, відпочинку, якщо він не пов'язаний з далекими подорожами. А ще в період ретроградної Венери можна відновити важливі для вас стосунки, - каже Олена Осипенко.

Вона радить не починати важливих проектів, не робити дорогих покупок, не проводьте пластичних та планових операцій, не укладати фінансові контракти. 

А наступний сприятливий період буде із 16 вересня до 9 жовтня. Ось до нього і готуйте зараз все, що потрібно для стартів та починань.

До 17 липня включно потрібно завершити необхідні справи, віддати борги, підбити підсумки роботи та не перевантажувати свій організм великими фізичними навантаженнями. Наше тіло в дні молодика має найменший імунітет. Так що бережіть свої фізичні та психологічні сили.

Через негативні емоції ми втрачаємо свою енергію. У цей складний воєнний час стресів і переживань період молодика може посилювати ці процеси. Не всі люди розуміють, що з ними відбувається у такі дні, - каже астропсихолог.

Олена Осипенко нагадує, що через позитивні емоції ми відновлюємо та примножуємо свої духовні сили. 

Детальніше - у відео.

Нагадаємо, раніше ми писали, як на Дніпропетровщині рибалитимуть після підриву Каховської ГЕС і що законодавці приготували рибалкам.