Можете стати жебраками: чому ввечері в жодному разі не можна давати гроші в руки

Поважне та особливе ставлення до фінансів у людей закладено з давніх-давен. Люди вірять — «відпускаючи» купюри з дому після заходу сонця, можна «відпустити» прибуток і щастя з дому, а також небажано й позичати, інакше гроші вислизнуть з рук надовго. Про це детальніше розповість Дніпровська панорама.

  • У деяких культурах вечір вважається часом для сімейних зобов'язань та відпочинку. Тому займатися фінансами або віддавати гроші в борг у цей період може вважатися неповагою до сім'ї та традицій.
  • Існує повір'я, що ввечері посилюються негативні енергії. З настанням темряви добрі сили йдуть на спокій, а їх місце займають злі духи, що прокинулися. Ця нечиста енергетика наповнює все довкола і передається з речами та предметами від однієї людини до іншої. Тому гроші, запозичені в цей період, можуть залучити нещастя та проблеми.
  • У сутінках краще взагалі не діставати і не перераховувати гроші, щоб ця нечиста сила не помітила їх. В іншому випадку вона відбере добробут.
  • Гроші, взяті в борг увечері, можуть вважатися "невдалими", оскільки людина, яка бере їх у такий час, називається слабкою або невпевненою у своїх здібностях. Цей тягар буде обтяжувати його постійно, відлякуючи успіх та удачу.
  • Крім того, деякі люди можуть вважати, що гроші, передані ввечері, не приносять успіху, тому що вони "присипають" фінансовий потік і викликають ситуації, коли кошти повертаються дуже повільно або взагалі не повертаються.

Читайте також: Так ви втрачаєте душу: чому не можна довго дивитись у дзеркало