На Авдіївському напрямку загинув боєць з Дніпропетровщини Микола Чепрасов

Боєць з Дніпропетровщини  Микола Чепрасов загинув під час жорстоких боїв на Авдіївському напрямку в Донецькій області. Про це йдеться на сторінці Первинної організації ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

До призову в лави українського війська у вересні минулого року він працював слюсарем-ремонтником в аглоцеху металургійного виробництва, а потім на рудному дворі агломераційного цеху №3 ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Микола прийшов на роботу в наш цех шість року тому, але взагалі його стаж роботи на підприємстві значно більший: він становить близько чверті віку, - розповідає заступник начальника (рудний двір) АЦ №3  Борис Боровик, - багато років Микола був працівником ремонтного виробництва, став там бригадиром слюсарів-ремонтників. Але після чергової реорганізації на тому виробництві приєднався до нашого колективу.

У нас в цеху він швидко знайшов спільну мову з новими для себе колегами, і, як то кажуть, на практиці підтвердив, що є добрим фахівцем з ремонту обладнання, що досвіду у цій справі йому не бракує. Працював Микола сумлінно, дуже прискіпливо ставлячись до результатів власної роботи

У Героя залишились дружина, дорослий син та неповнолітня донька.

Висловлюємо співчуття родині, друзям і побратимам загиблого Героя.