На Азовському морі санаторії Бердянська працювати не будуть

Цього року санаторії в тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області працювати не будуть. Таку інформацію оприлюднили бердянські ЗМІ, передає Дніпровська панорама.

Спочатку загарбники планують "націоналізувати" ці об'єкти, тобто поділити між собою за сферами впливу. За практикою такі "націоналізовані" об'єкти надалі переходять у сферу впливу силових відомств Росії і використовуються для примусового відпочинку державних службовців з Росії, яким дуже рекомендують відпочивати там, де треба створити картинку мирного життя.

На Азовському морі санаторії Бердянська працювати не будуть. Що відомо 

Мешканці Бердянська продовжують відзначати збільшення кількості окупаційних військ у місті.

Це не ротація, а нарощування особового складу в очікуванні контрнаступу. На Бердянській косі, де захоплені бази відпочинку використовуються під розміщення керівного складу ворожих військ, відновлено блок пост.

Окупанти продовжують займати житло мешканців, які виїхали з окупації. Створюють так званий резерв житлового фонду для розміщення наближених осіб.

російські військові продовжують грабувати мирне населення України, привласнюючи зерновий урожай, - Генеральний штаб ЗСУ.