На балконі тепер прибирати немає сенсу: нові витівки рудої негідниці у Дніпрі (відео)

Як ми й обіцяли, продовжуємо наш міні-серіал про хвостату відвідувачку одного балкону у Дніпрі. Кореспондент Дніпровської панорами уважно спостерігає за своєю пухнастою гостею і помітила, що в неї тепер не лише новий одяг, але й звички.

Нещодавно помітила, що моя руда красуня якась облізла, думала, може, образили її, побилась з кимось… А через пару днів з‘явилась, хвіст пухнастий. Зрозуміла – змінює шубку до зими. Цікаво подивитись, чи личить їй сірий.

Симпатична така, але ж негідниця ж! Мало того, що в моїх вазонах із квітами чогось шарудить, землю розсипає, так ще й влаштувала громадську їдальню прямо в мене на балконі. Ну, дякую, що не туалет.

Сидить та їсть там, містечко собі знайшла, нічого її не бентежить. Спершу я шкаралупу змітала, а зараз ось замислилася: а воно мені треба щодня, якщо все одно прийде, як до себе додому і нашкодить.

белка4

Ну й звичайно, акробатичні етюди вражають. Нещодавно білочка гордо стрибала по стіні будинку, а за горішком вирішила не заходити. Прийшла потім, коли мене не було вдома. Чи не налаштована на фотосесію була чи що?

білка2

Ви тільки подивіться це кумедне відео про пухнасту подружку

 

 

Нагадаємо, раніше ми писали

"Руда хвостата бестія робить мій день". У Дніпрі білка щоранку приходить на балкон і клянчить горішки (відео)