"Руда хвостата бестія робить мій день". У Дніпрі білка щоранку приходить на балкон і клянчить горішки (відео)

Ранок у Дніпрі не у кожного починається з чашки кави чи чаю. Наприклад, ранок може стартувати і з відвідин білки, яка щоранку приходить до балкону квартири багатоповерхівки. Але кожен раз це нові й нові пригоди, про які хоче розповісти Дніпровська панорама. Тож починаємо цікавий та насичений експеримент спостерігань за хвостатою бестією. Ось цією кумедною та непосидючою білкою, долучайтесь. Буде весело, а білці від цього лише увагу та смаколики гарантуємо!

А спостерігати за нею буде наша кореспондентка, саме до неї навідується руда "господарка" і схоже, чужий балкон та інколи й квартиру вважає вже своєю власністю. 

Ця руда бестія з'явилася в моєму житті раптово і я ще не розуміла, що відтепер мій ранок не буде таким як завжди. Білка уважно досліджувала балкон моєї квартири у пошуках цікавих для неї речей. Добре, що дома був запас горіхів. Спочатку хвостата гостя соромилася пригощатися й навіть робила вигляд, що горіхи її ну майже не цікавлять.

Тим часом я зробила вигляд, що мене не цікавить сама непрошена гостя. Спрацювало! Білка взялася за горіхи.....

 На початку вона просто брала горішок и кудись з ним бігла. В мене аж серце стало, коли я вперше побачила, як моя пухнаста подружка біжить по стіні.

У свій час я прозвала її "спонсор мого інфаркту". Вийдеш уранці з кави на балкон подивитися на ранкове місто. А тут! Як шмигне! І головне так тихо підкрадається.

Результат - вся кава на ногах та на підлозі, - ось такі яскраві враження від ранкової гості.

Ви лише подивіться це яскраве та кумедне відео про пухнасту подружку.

Таких кумедних історій буде ще величезна купа. Ми будемо розповідати про нашого руденького стрибунця, бо спостерігати за нею - одне задоволення і чудовий заряд енергії на цілий день.

Давайте починати ранок разом!